תוצאות בדיקת oct

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

23/04/2012 | 22:31 | מאת: שרה ט

שלום אני בת 68 וסוכרתית בזמן האחרון הראיה שלי ירדה והרופא שלח אותי לבדיקת oct ואלה התוצאות ומה עלי לעשות בעין ימין שינוים ציסטים קלים אינטרה רטנלים מבנה שקע פובאלי שמור עובי רשתית המקולרית מגיע ל249 מיקרון עין שמאל מוקד היפר רפלקטיבי תת רטינלי ציסטה מינימלית אינטרה רטינלית הידקקות שכבות הרשתית באזור הפובאה עובי הרשתית המקולרית מגיע ל214 מיקרון בתודה מראש שרה

23/04/2012 | 22:54 | מאת: פרופ' דב וינברגר

התוצאות מראות שעובי הרשתית די תקין אך קיימת בצקת קלה, הטיפול במצב זה הוא מעקב או הזרקת אווסטין לפי הצורך

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות