זריקת אווסטין

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

23/04/2012 | 09:43 | מאת: רעות גולן

שלום , לפני כחודש אבי עבר זריקת אווסטין , שאותה הוא מקבל כבר מעל שנה., בפעם האחרונה שהוא קיבל אותה נגרם לו נזק לעין עד כדי איבוד הראיה, הראיה חוזרת באיטיות, והשיפור ממש איטי... האים מישהו מכיר סיפור כזה, יש מישהו שיכול לכוון אולי לרופא מומלץ??? תודה מראש

23/04/2012 | 09:53 | מאת: רעות

מתנצלת על החוסר בקיאות בכתיבת ההודעה לפורום,פעם ראשונה...

23/04/2012 | 22:52 | מאת: פרופ' דב וינברגר

ירידה כה חדה בראיה בעקבות זריקה אינו שכיח ויכול לנבוע מסיבוך כלשהו כגון זיהום או דימום, מציע שאביך יבדק בהקדם על ידי הרופא המזריק או רופא רשתית אחר

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות