דלקת עיניים :הלחמית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

26/02/2012 | 12:14 | מאת: אירית

שלום רב מזה 10 ימים אני סובלת מדלקת ווירלית "הלחמית" בשתי העיניים. אתמול חלה הטבה כלשהיא אך הבוקר לאחר ליל נדודים כאילו הכל חזר לקדמותו. אני מטופלת ב"אופלוקס". האם יש דבר נוסף שיכול להקל ולקצר את הוירוס הנ"ל? אגב קיבלתי גם מקסיטרול אך איני מסוגלת לסבול את הכאב שהתרופה עושה לי כשאני מטפטפת אותה לעין. תודה

11/03/2012 | 14:05 | מאת: פרופ' דב וינברגר

דלקת וירלית חולפת מאליה ואכן נותנים טיפות להקל על הסימנים.

11/03/2012 | 14:16 | מאת: פרופ' דב וינברגר

התרופהוינברגר תרופה המועילה היא כל סוג של סטרואידים כגון אלה שקיבלת אך דווקא אותם לא לקחת כי צרבו לך.

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות