זבובים בעיניים -שלש שנים

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

25/02/2012 | 15:04 | מאת: דוד

כולם כותבים שזה עובר או מתרגלים תוך חודשים, אני כבר סובל 3 שנים, זה מפריע לי לקרוא ובמחשב, ואני מתעייף מהר אני מרגיש את עצמי עם נכות של 20% האם גם במצב כזה לא כדאי לנסות שום טיפול? http://www.vitreousfloaters.com/?gclid=CMb9uKmSua4CFckx3wodA0zDNQ האם מישהו בארץ מכיר או בדק את הטיפול בלייזר לפי השיטה שמוצעת בקישור שמצ"ב. או פתרון אחר?

11/03/2012 | 14:03 | מאת: פרופ' דב וינברגר

הטיפול שקראת עליו לא התקבל כטיפול מקובל. גופים זרים אותם אתה רואה נמצאים בחלל הזגוגית הדרך היחידה לסלקם הוא בניתוח כריתת זגוגית שיכול להביא לסיבוכים גם הוא אם כי באחוזים נמוכים. לא נראה לי שזו הסיבה לעייפות בעינייך

12/03/2012 | 10:18 | מאת: דוד

מה אחוז הסיבוכים? באיזה סיבוכים מדובר?האם אפשר לאבד ראיה בעין? מה התהליך של כריתת הזגוגית? במידה ואין סיבוכים, האם זה פותר את הבעיה? האם אימון גופני עלול להחמיר את התופעה? האם יש תרגול שיכול להזיז אותם הצידה, ממרכז העין? תודה מראש וסליחה, התופעה מציקה לי מאוד ברוב שעות היום דוד

12/03/2012 | 18:48 | מאת: אלי

דוד שלום אני לא רופא אבל לצערי עברתי שיבעה טיפולי ליזר וכמובן המומחים היצילו את מאור עיני.אצלך כניראה יש עכירות בנוזל התך עיני.כדם כל אל תיבהל לא מנתחים כל כך מהר כדאי שתיפנה למומחה רישתית על מנת שתרגיע

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות