טיפול לאחר זריקת אוויסטין

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

23/02/2012 | 15:36 | מאת: דנה

קבלתי השבוע זריקת אוויסטן מיד לאחר הזריקה העין מאוד מאוד אדומה כפי שאמר הרופא כנראה בזמן הזריקה נימי דם שיש בלובן העין התפוצצו וזה יקח לפחות שבועיים עד שהגוף יספוק בעצמו את הדם . האם אין סכנה לעין ? במשך כמה ימים צריך לשים את הטיפות ? ומתי מותר לשטוף את העין ?ואחרי כמה ימים יודעים שסכנת הזיהום חלפה? תודה

24/02/2012 | 16:51 | מאת: פרופ' דב וינברגר

צודק הרופא שלעיתים נגרם דימום קל בלחמית, דימום החולף כעבור כשבועיים, אין הוא קשור כלל לזיהום תוך עייני, בדרך כלל זיהום מופיע בשבוע הראשון אך השכיחות לזיהום מאד נמוכה והוא מלווה בכאבים וירידה בראיה, היום מקובל לא לתת טיפות אנטיביוטיקה לאחר הזרקה.

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות