טיפול ב-amd

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

28/01/2012 | 17:57 | מאת: שחק דוד

מזה שנתיים אני מוזרק נאויסטין בעין ימין ובחודשיים האחרונים גם בעין שמאול.עברתי גם ניסיון בלוסנטיס שלא נתן תוצאות טובות יותר.האם ידועה שיטה נוספת לטיפול בamd ?בין ההזרקות עברתי גם טיפול בליזר- ללא שיפור מורגש. טודה על תשובתך.

31/01/2012 | 19:33 | מאת: פרופ' דב וינברגר

במקרים שאינם מגיבים לטיפול בהזרקות אפשר להציע ניתוח כריתת זגוגית עם הקרנה של מרכז הראיה נקרא Neovista ומתבצע במכון מור ובבית חולים איכילוב

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות