ציסטות בעין שמאל

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

25/01/2012 | 19:27 | מאת: דני

שלום רב. לפני שלושה חודשים התחלתי ליראות מעוות בעין שמאל. בצילום שנעשה היתגלו צלקות או ציסטות? הרופא מטעם קופת חולים אומר שהציסטות חיות(שיש טעם לטפל). הרופא מטעם הדסה אומר שהן יבשות ולכן אין טעם לתת זריקת אווסטין. אפשר ליצפות בצילומים ב- http://www.pic4u.co.il/user/album.aspx?user=92287@N00&album=962f97c5ea914182bc3395aaca5b5451 (להעתיק ולהדביק בתוך שורת הכתובת) כדי לעקוף את ויכוח הרופאים הנ"ל,ולהציל את העין שלי אני מעונין לדעת: 1.לאן אני יכול ליפנות כדי לקבל זריקות אלו באופן פרטי בתשלום 2.מה העלות כיום(פחות או יותר) ומה דעתך על הצילומים?האים הציסטות חיות או יבשות תודה מראש דני.

31/01/2012 | 19:29 | מאת: פרופ' דב וינברגר

בלי לראות את הצילומים ובלי לדעת מהי המחלה איני יכול להביע דעתי

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות