שלום רב

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

09/01/2012 | 01:40 | מאת: מירי

שלום רב, הרגשתי מעין דקירה בעין וראיתי אחר כך שהתפוצץ לי וריד בעין. זה יצר שני קוים אדומים לאורך העין מאיזור הזוית הפנימית של העין עד ממש האזור של עיגול צבע העין. זה לא מפריע לי בראיה אך זה מאוד מאוד לא אסתטי. האם ניתן לעשות משהו בנדון? תודה רבה.

12/01/2012 | 09:07 | מאת: פרופ' דב וינברגר

מדובר כנראה בדימום תת לחמיתי שבעקבותיו הופיעו הסימנים שתארת. רוב הפעמים זהו אירוע חד פעמי אך בכל מקרה טוב לבדוק יתר לחץ דם ותפקודי קרישה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות