טיפול בליזר לCME

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

03/01/2012 | 19:04 | מאת: והיב

שלום : אני בחור צעיר בן 40 הסובל מCME כמה שנים הוחלט על טיפול עם פוטודינמי OS הנני שואל האם הטיפול הוא נמצא בסל הבריאות או לא כי למחלת AMD יש כיסוי בריאותי .

12/01/2012 | 09:04 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אניוינברגראמנם מניח לפי ההמלצה הטיפולית שמדובר במחלת CSR הטיפול הפוטודינאמי הוא מומלץ במקרים עקשניים של המחלה אך כל הפרסומים מבוססים על נסיון קליני של החוקרים ואין טיפול זה משמש כ standard of care לכן הוא אינו מוכר לסל הבריאות

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות