עייפות בעיניים

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

27/12/2011 | 15:22 | מאת: שרית

היי, אני בת 33, סובלת כבר הרבה זמן מעייפות בעיניים, במיוחד בבוקר לאחר שינה. זה מלווה בקושי רב להתעורר. אשמח לסיוע או הפניה מתאימה. תודה!

12/01/2012 | 09:00 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אמנם הדבר לא בתחום הפורום אך נראה לי שסיבת תלונותיך אינו עייפות עיניים בעיקר בבוקר. אנא בדקי אם לא קש.ה לך לפתוח את העפעפיים ואם אכן כן יש לשים ג?ל מלחלח לפני השינה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות