csr

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

23/12/2011 | 20:52 | מאת: תמר

האם לאחר שהנוזל נספג לחלוטין הראיה חוזרת ישר לקדמותה ברוב המקרים אם זה התקף ראשון,או שלוקח לעין מספר חודשים להתאושש לאחר שהנוזל נספג לחולטין?

12/01/2012 | 07:30 | מאת: פרופ' דב וינברגר

הראיה חוזרת לקדמוותה בדרך כלל. לעיתים קיים קושי בראיית צבעים והדבר תלוי גם במשך הזמן שהנוזל שהה מתחת לרשתית וגם אם היה זההתקף ראשון. לעיתים זהנמשך כחודשייםז

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות