חור ברישתית בעין שמאל דחוף !!

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

18/12/2011 | 16:09 | מאת: רני

בוצע לייזר להגבלת החור לפני חודש לאחר שבועיים בוצעה ביקורת עם הרחבה ועדשת גולדמן לאחר שבוע עוד ביקורת עם הרחבה ועדשת גולדמן בעין שמאל השאלה היא האים עדשת גולדמן גורמת לנזק בלתי הפיך לעין או לחילופין לחדות ראיה והאים הבדיקה הזאת בשילוב הרחבה מסוכנת ? אני בלחץ אטומי מזה דחוף בבקשה תשובה לי וכמובן לעוד מאות אנשים שעוברים את זה !!

22/12/2011 | 16:14 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אל דאגה, לא ההרחבה ולא עדשת גולדמן גורמים לנזק כלשהו

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות