רשתית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

15/11/2011 | 19:40 | מאת: רפי טימור

חולה סכרת הרבה שנים,ירידה בראיה,בבדיקה האחרונה,שקע פוביאלי ללא נוכחות נוזל אינטרה רטינלי,עובי רשתית מקולרית 314 מימין 307 בשמאל, אשמח לשמוע תגובתכם , תודה רבה

20/11/2011 | 22:16 | מאת: פרופ' דב וינברגר

למרות שעובי הרשתית שכתבת הוא גבוה מהנורמה נראה לי שאין מקום לטיפול ברשתית והירידה בראיה היא מסיבה אחרת בעין ולא מהסוכרת

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות