טיפות רפרש טירס

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

10/09/2011 | 17:22 | מאת: לימור

שלום רב,אני 8 חודשים לאחר 2 ניתוחים בגין היפרדות רשתית חוזרת.כעת אני משתמשת בטיפות רפרש טירס.האם עליי להפסיק להשתמש בטיפות בדיוק לאחר חודש מיום הפתיחה?

12/09/2011 | 20:13 | מאת: פרופ' דב וינברגר

טיפות רפרש נועדו לטיפול בעיניים יבשות אין קשר בין הניתוח שעברת לטיפות אלה, הסיבה להפסיק שימוש בטיפות לאחר חודש הוא מחשש לזיהום הטיפות

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות