בצקת ברישתית העין

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

10/09/2011 | 10:45 | מאת: שלמה

דר" שלום יש לי בצקת ברישתית עין ימין.ואני לא סוכרתי קיבלתי 3 זריקות לעיין שלא שיפרו במאומה לטעמי הרעו את המצב. ולאחר בדיקה נאמר לי שיש להמשיך לעוד 3 זריקות. שאלתי היא מה הסיכוי של הזריקות להשפיע ולשפר את ראייתי שנפגעה ב-%60 לפחות .ואני שואל האם יש דרך אחרת לטיפול ושיפור הראיה במיידי. מיותר לציין את הלמחץ שאני נמצא בו אודה על תשובתך המהירה

10/09/2011 | 14:08 | מאת: פרופ' דב וינברגר

השאלה היא מה סיבת הבצקת, יש שיטות שונות לטיפול ולעיתים יש להמשיך בזריקות, מכל מקום הזריקות אינן מרעות את המצב אלא המחלה עצמה

10/09/2011 | 19:16 | מאת: שלמה

ד"ר סיבת הבצקת התפוצצות של נימי הדם ברישתית האם הזריקות יכולות לעצור את הדימום? והאים הראיה תחזור להיות תקינהלאחר הזריקות. כי כרגע כפי שאמרתי יש ירידה של 60% ולא קיבלתי תגובתך לשאלתי האם יש אלטרנטיבה אחרת לטיפול כמו לייזר וכדומה והיכן מומלץ לעשות זאת. תודה על תשובתך.

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות