רשתית דקה- נקודות שחורות

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

03/09/2011 | 21:47 | מאת: מיכל

פרופ' וינברגר שלום רב תודה רבה על ההיענות המהירה- יישר כוח (תגובתך מיום 2/9 20:07) בהמשך לשאלתי הקודמת ותשובתך בהתאם -האם ישנם דרכים להקל על התופעה? או דברים שעליי לסגל בחיי ביומיום שיקלו על התופעה? תזונה מסויימת? אני עובדת עם מחשב- האם יש לכך השפעה? אני קוראת המון- האם יש לכך השפעה? תודה מראש מיכל

03/09/2011 | 22:52 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אין דרך להקל על התופעה, כמובן שיש להבדק ולהיות בטוחים שאין פגיעה ברשתית, התופעה בדרך כלל נחלשת וברובה מפסיקה להפריע. אין השפעה בעבודה עם מחשב או כל פעילות בראיה, אפשר לקרוא ללא הגבלה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות