סכרת

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

25/08/2011 | 16:04 | מאת: ארי

נעשה לי צילום תשובה fa pdr לאחרי טיפול מקולרי במקולה mas עם דלף מקולרי בהיקף mas ודימומים מפוזרים עם איזור cnp עדות ל nve בהיקף le אחרי טיפול prp לא עד פריפריה במקולה mas עם דלף מקולרי בהיקף צלקות prp בלי עדות ל nvs

01/09/2011 | 23:09 | מאת: פרופ' דב וינברגר

לא ברורה מה שאלתך, ציינת רק את פיענוח הצילום

06/09/2011 | 23:11 | מאת: ארי

לפרופסור שלום בהמשך לפינןח הצילום מה אפשר כדאי שהריאה תישתפר

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות