ניתוח ויטקוטמי

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

20/08/2011 | 16:12 | מאת: לילי

תודה פרופסור על תשובתך המהירה, אתחיל משאלתך הסופית, הנסיעות מערבה ומזרחה מול השמש וכן העבודה מול המחשב אינן יכולים להזיק. ממברנה כפי שתארת יכולה להוצצר לאחר ניתוח היפרדות רשתית אך חדות הראיה שלך היא 6/9 ולכן הייתי ממתין עם הניתוח לקילוף ממברנה או אף נמנע מכך, הממצא יכות להתפתח תוך 3 חודשים אך יתכן והיה קיים גם קודם ולא צויין על ידי הרופא מפענח קודם, לדעתי אין צורך לעשות מאום עם הממצא הזה רק לעקוב כל מספר חדשים ולחזור לשגרת חיים נורמאלית האם אני יכולה לחזור לפעילות של התעמלות פילאטיס כבר עכשיו או שעדיף להמתין מספר חודשים?

01/09/2011 | 23:05 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אין כל בעיה לחזור לפעילות ספורטיבית מלאה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות