טיפול באספירין למחלת crs

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

05/08/2011 | 08:02 | מאת: מיקי

שלום לך אני סובל לאחרונה בעין שמאל מ-crs,נאמר לי שב-90% זה חולף מעצמו. נתקלתי במאמר רפואי שמספר שב100 חולים שקיבלו אספירין במינון נמוך ,התוצאות היו מעולות.מה דעתך?

05/08/2011 | 09:16 | מאת: פרופ' דב וינברגר

כמובן שיש כל מיני סוגי טיפול למחלת הcsr. הטיפול באספירין הוא לא מוכח ולא מבוסס

11/08/2011 | 12:34 | מאת: מיקי

נראה לי שהוא עדיף על פעולות פולשניות כולל ליזר,מה גם שהמחקר שנעשה במילנו,הראה על 107 אנשים שיפור מדהים תוך שבוע. מדוע לא נערך מחקר בארץ?

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות