הפרדות רישתית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

03/08/2011 | 06:43 | מאת: אילן לבקוביץ

שלום, הבן שלי איתי בן 35 עבר 5 ניתוחים עקב הפרדות רישתית ( בעקבות דלקות פנימיות ) . בבדיקה האחרונה מתברר שיש הפרדה כמעט מוחלטת של הרישתית ואיבוד מוחלט של הראייה. הוא מטופל אצל פרופסור מוסייב מתל השומר שאומר שאין כרגע מה לעשות ( ברשותי גם מכתב של פרופסור מוסייב שאני יכול לשלוח ). שאלתי: האם יש מקום בחו"ל שמתמחה בבעיות הפרדות רישתית עקב דלקות פנימיות ? האם אפשר לקבל דואר אלקטרוני שלך כדי שאוכל לשלוח את המכתב של פרופסור מוסייב ? תודה .

05/08/2011 | 09:13 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אני משוכנע שהטיםול אותו בנך מקבל הוא טוב ונכון, כמובן שיש מרכזים בחול. ממליץ למצוא מרכזי ניתוחי רשתית בגרמניה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות