תודה ושאלה נוספת

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

09/07/2011 | 21:37 | מאת: שולמית

שבוע טוב, תודה על התשובה המהירה! יישר כח השאלה, האם פעילות גופנית עלולה להגביר את הפלוטרס? או לגרום לקרע ברישתית? שמחתי אותי שהעכירוית התמעטו השאלה עוד כמה זמן? תודה מראש שולמית

10/07/2011 | 19:33 | מאת: פרופ' דב וינברגר

פעילות גופנית אינה מגבירה את העכירויות בזגוגית, כמו כן פעילות גופנית אינן עלולות לגרום לקרע ברשתית. העכירויות בדרך כלל מתמעטות תוך מספר שבועות עד חודשים

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות