היפרדות רשתית, פעילות גופנית, שם של מומחה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

05/07/2011 | 20:36 | מאת: ערן

שלום רב, לפני 4 חודשים החלו אצל אימי (בת 61) הבזקי אור מידי בוקר. לפני כחודשיים היא עברה טיפול בליזר להדבקת הרשתית אך עדיין מופיעים הבזקי אור. היא מתאמנת בפילטיס מידי יום (פעילות מאומצת). שאלות: 1. האם עליה להפסיק כל פעילות גופנית? 2. האם אפשר לקבל שם ו/או מספר טלפון של מומחה לבעיות רשתית שיוכל להמשיך את הטיפול? תודה רבה, ערן

06/07/2011 | 19:36 | מאת: פרופ' דב וינברגר

הדבר היחיד שיש לעשות הוא בדיקת רשתית יסודית, אם הכל תקין אין מגבלה בפעילות גופנית לגבי מומחה רשתית אתה יכול לבדוק המלצות באינטרנט

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות