החלמה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

28/06/2011 | 19:50 | מאת: שואלת

האם לאחר וטרקטומי אסור להרטיב או לשטוף עיניים במים? אם כן לכמה זמן . כמה זמן החלמה חוזרת הראיה התקינה והברורה? תודה

28/06/2011 | 22:34 | מאת: פרופ' דב וינברגר

לא ציינת מאיזו סיבה בוצע ניתוח הויטרקטומיה. מכל מקום נראה לי שניתן לשטוף את העיניים ללא חשש ימים בודדים לאחר הניתוח כמובן מבלי לשפשף את העיניים אלא לנהוג בעדינות

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות