ירושלים

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

23/05/2011 | 19:54 | מאת: גלית

אני סולת מניוון יבש של רשתית העיו מזה כשנה, במצב סטטי. השאלה היא אם הזריקה למחלת הסרטן, שנמצאה כיעילה לניוון רשתית העין, יכולה לעזור לי. שנית, מצאתי מאמר באינטרנט בנושא של סדרת clear vision לטיפול במחלות רשתית העין. האם זה יכול באמת להועיל לי? אשמח לקבל מכם תשובה בהקדם תודה גלית

27/05/2011 | 19:57 | מאת: פרופ' דב וינברגר

במחלה היבשה אין כל מקום להזרקת אווסטין אלא טיפול מונע על ידי ויטמינים

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות