פעילות ספורטיבית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

22/04/2011 | 13:45 | מאת: חנוש

לפרופסור וינברגר שלום רב! רציתי לשאול שאלה נוספת האם מותר לעשות פעילות ספורטבית לאחר קרע ברישתית? האם זה מגביר את הפלוטרס? מספיק יש לי הרבה... הגיע הזמן שהרופאים בישראל ימצאו מענה לבעיה הכואבת הנקראת פלוטרס... ידוע שהרופאים הכי טובים לעיניים ,הם רופאי ישראל.. האם יש דרך להפחית אותם?. איכות החיים של אדם עם פלוטרס נפגעת ..

22/04/2011 | 20:44 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אין כל מגבלה בפעילות ספורטיבית, עניתי לך בשאלה הקודמת שבמקרים קיצוניים ניתן לנקות את העכירויות על ידי ניתוח

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות