בעייה בראייה בחושך

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

18/04/2011 | 16:39 | מאת: נועה

שלום, בלילה, כשאני מכבה את האור ונשאר בחדר רק אור חלש ממכשירים חשמליים, אני לפעמים כמעט ולא רואה כלום בעין ימין. אני בת 30, בתחילת הריון. זה היה קורה לי בעבר גם לפני ההריון אבל לעיתים רחוקות. עכשיו זה קורה לי בתדירות די גבוהה. אציין שאיבדתי הרבה במשקל בגלל בחילות והקאות (כרגע תת משקל). אבל עכשיו אני כבר אוכלת והצלחתי להעלות מעט במשקל. האם זה קורה בגלל השינוי הפתאומי מאור לחושך? האם יכול להיות שחסר לי משהו בתזונה? איזה סוג מזון יכול לעזור? האם זה משהו שדורש בדיקה? תודה

19/04/2011 | 00:52 | מאת: פרופ' דב וינברגר

ההסתגלות לחושך שונה מאדם לאדם וזה תופעה נורמאלית. לגבי התזונה עלייך לבדוק אם אין לך חסר של ויטאמין A בעקבות תזונה לקוייה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות