בהמשך להודעה מ25.3

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

09/04/2011 | 01:02 | מאת: אמיר

שלום דוקטור 25.3 רשמתי הודעה על הדרדרות לא מובנת בראיה בשני מספרים 3 ל 5+ הלכתי והזמנתי משקפיים חדשות מוזר אך במשקפיים החדשות ראיתי מאוד לא טוב ובבדיקת עיניים נוספת שערכו לי המספר ירד באחד ל +4 האם יש מצבים כאלו שהראיה יורדת דרסטית ומתבצע פתאום גם תיקון יש לי תחושה שכול יום שעובר משתפרת הראיה . תודה.

12/04/2011 | 18:53 | מאת: פרופ' דב וינברגר

המצב שתיארת הופייני במשקפי + עליך לציין במדוייק אם אכן העדשות שהתאימו לך הם בסימן + או -. יש גורמים שונים למצב שתיארת אך עליך להיות מדוייק במספרי העדשות

13/04/2011 | 19:25 | מאת: אמיר

כפי שכתבתי אני + בעיין אחת ועיין עצלה ימין אני סוכרתי הייתי לא מאוזן כשלושה חודשים 300 והשיפור החל כשנכנסתי לדיאטה רצינית והבנה של מה מותר ומה אסור בגלוקומטר ערכים על 98-102 בדיקת עיניים + פונדוס כשהראיה נחלשה היו שליליים ולא נמצא דבר. בנוסף הבדיקה היתה בדיקה מעולה ב7 עיניים על ידי אופטומטריס מוסמך ומאוד מקצועי

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות