קרע ברישתית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

18/09/2008 | 12:07 | מאת: עינת

לפני כשבוע נסעתי להדסה אופטיק כדי לעשות בדיקת ה תאמה לליזר ופרופ סולומון גילה קרע ברישתית עין ימין הוא אמר לי שבעיקרון העיניים מתאימות לליזר אבל אני צריכה להיוועץ עם מומחה לרישתית . מומחה לרישתית אמר שיש לי קרע קטן וכן אפשר לעשות ליזר האם לפי דעתך כדי לי לעשות ליזר והאם והאם אני עלולה לאבד את העין בגלל הקרע ברישתית ממה זה נובע בכלל אני לא מרכיבה עדשות רק משקפיים.

05/10/2008 | 20:58 | מאת: פרופ' דב וינברגר

קרע ברשתית הוא ממצא המחייב טיפול בליזר, לעיתים הוא ממצא שלא נתן כל סימן בעבר, תשובה האם ניתן לעשות ניתוח להסרת משקפייםאין אפשרות לתת ללא בדיקה של מומחה רשתית

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות