אטרופיהשל עצב הראיה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

15/03/2011 | 21:58 | מאת: אילנה צור

לאימי נמצא אטרופיה של עצב הראיה עם כתם צהוב מצולק בשתי העניים ברצוני לשאול האם יש דרך לעצור את התהליך אן לרפא אודה לך מאוד עם תוכל לשלוח לי תשובה גם למייל תודה

21/03/2011 | 19:24 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אטרופיה של עצב הראיה סיבותיה בדרך כלל או מחלת גלאוקומה או חסימות כלי הדם של העצב או פגיעה במערכת ההולכה במוח. על מנת לעצור את התהליך יש לדעת במדוייק את הסיבה לאטרופיה זו

08/06/2011 | 12:31 | מאת: אילנה צור

האטרופיה של עצב הראיה נוצרה לפי דברי הרופא מחסימה של כלי דם ושוב תודה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות