בליטה ברשתית -24.1.11

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

19/02/2011 | 11:26 | מאת: רוביק

פרופסור נכבד, טרם נעניתי, לצערי הרב, לשאלתי בנדון מ-24.1.11. אני חוזר ומבקש תשובתך. בכבוד רב, רוביק

19/02/2011 | 19:32 | מאת: פרופ' דב וינברגר

דרוזן הוא הצטברות חומרי פסולת מתחת לרשתית, זוהי הצורה היבשה של נוון מרכז הראיה כתוצאה מגיל. יש מספר התוויות למתן ויטאמינים כשמצטברים דרוזן בעין. הרבה חומר מופיע באתר של עמותת נמ"ג

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות