מחלת אטרופיה גאוגרפית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

25/01/2011 | 22:09 | מאת: איריס

בעלי בן 47 והתגלתה אצלו המחלה הנל מה הייתה מציע לעשות ואם אפשר להסביר על המחלה

29/01/2011 | 12:21 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אטרופיה גיאוגרפית היא סוג של ניוון ראיה איטי של מרכז הראיה, בדרך כלל הראיה נשמרת בצורה סבירה המאפשרת חיים רגילים וזאת עד לגיל מבוגר. גילו של בעלך נראה לי צעיר מדי לאטרופיה גיאוגרפית ולכן יתכן ומדובר בסוג אחר של פגם במרכז הראיה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות