בליטה צהבהבה ברשתית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

24/01/2011 | 10:09 | מאת: רוביק

פ.נ במחקר ארדס קראתי שהחוקרים מצאו שנטילת פורמולת ארדס יכולה להועיל למי שיש לו intermediate drusen, אך היא לא נמצאה מועילה למי שיש לו small drusen (בליטה קטנה, או מעט בליטות?). מדוע רופאים רבים ממליצים על פורמולה זו גם למי שיש לו small drusen? תודה מראש. רוביק

24/01/2011 | 10:11 | מאת: רוביק

מבקש תשובה לאימייל שלי (לא, כפי שכתבתי בטעות, התראת SMS. מתנצל על הטעות. רוביק

30/01/2011 | 20:32 | מאת: רוביק

פ.נ. האם שאלתי מ-24.1 נפלה בין הכיסאות? רוביק

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות