היפרדות רשתית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

22/01/2011 | 18:57 | מאת: לימור

לפני כ-3 שבועות נותחתי בעין ימין בניתוח הזרקת גז.הרשתית נצמדה חזרה ונתנו לי טיפול של 10 ימים בטיפות אניטביוטיות+טיפות שהן סטרואידים+משחה ללילה.לאחר כ-10 ימים הוחלט להפסיק את הטיפול.כעת ביומיים האחרונים יש לי הפרשה קלה בבוקר מהעין המנותחת (הפרשה מוגלתית).בנוסף אציין כי בועת הגז טרם נעלמה כליל ועדיין יש לי מעין תחושה מיימית בעין ועדיין יש לי מעין מסך שמפריע לי בראיה. האם התופעה מקובלת? האם הדלקת בעין זו סיבה לדאגה? האם יש קשר לכך שהטיפול הופסק לאחר 10 ימים?(כמובן שאלף לרופא). אודה לתשובתך.

23/01/2011 | 06:35 | מאת: פרופ' דב וינברגר

לעיתים יש הפרשה לאחר ניתוח, אין לדאוג את יכולה לשטוף את ההפרשה במים בלבד. גם התופעות בראיה נורמאליות ויחלפו עם היעלמות הגא

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות