בצקת והזרקות אווסטין.

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

19/01/2011 | 17:27 | מאת: ישראל

שלום דר' לקחתי עד היום 3 זריקות אווסטין והבצקת עברה. כעת נאמר לי כי עלי להמשיך בהזרקות כדי לשמר את המצב. רציתי לשאול איך ניתן לערוך ברור האם אני שייך לסוג הבצקת שניתן לטפל בה ללא האווסטין, אלא בטיפול החדשני לאור המחקר שפורסם בראש הםורום. תודה ישראל.

19/01/2011 | 18:34 | מאת: פרופ' דב וינברגר

איני יודע איזה טיפול חדשני פורסם בראש הפורום ולא ידוע לי מהי מחלתך, מכל מקום עליך להתייעץ עם מומחה רשתית

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות