בעייה ברישתית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

26/07/2009 | 18:51 | מאת: נחמה

שלום אני בת 60 סובלת מסוכרת לא מאוזנת, כתוצאה מכך נפגעתי בעיניים. יש לי קרעים ברישתית, דימומים, בצקות וקטרקת בשני צידי העניים. בעבר עשו לי שלוש טיפולי לייזר בכל עין, חדות הראיה נפגע, ולא ניתן להגיע לבצקות במרכז העין. הייתי האופטיקנה, והאופמטריסט אמר שלא ניתן להתאים לי משקפי קריאה בגלל שחדות הראיה ירדה. אודה לך אם תוכל ליעץ לי מה ניתן לעשות הנוסף.

04/08/2009 | 10:04 | מאת: פרופ' דב וינברגר

ללא בדיקה איני יכול לומר לך מה עוד ניתן לעשות , יש כיום טיפולים שונים שיכולים אולי לשפר ראייתך

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות