מחפשת דחוף רופא מומחה רשתית לטיפול בזריקות אווסטין

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

04/06/2008 | 13:57 | מאת: מירי

בחיפה, בעקבות המלצה של רופא מומחה מאיזור המרכז בשביל אימי למי אפשר לפנות?

05/06/2008 | 11:43 | מאת: מחיפה..

מירי, ידע אישי בלבד : יש בכל אחד מבתי החולים בחיפה לפחות מומחה רישתית אחד... תנסי להתקשר למחלקות העיניים , אני מעריכה שיתנו לך את המידע. לי מוכרים השמות: פרופ' מילר ברמב"ם, ד"ר פיינר ברוטשילד, ד"ר שלם בכרמל.(אבל עדיף שתקבלי מידע במחלקות עצמן !!!) תשאלי גם במוקד של קופת החולים של אמך., או את רופא המשפחה שלה. ועוד דבר - את יכולה לשאול את הרופא מהמרכז למי מתאים לפנות במקרה של אמך.

05/06/2008 | 15:18 | מאת: פרופ' דב וינברגר

כמנהל הפורום אני חושב שנכון יהיה לא להמליץ על שמות של רופאים באתר. מומחי הרשתית באזור הצפון טובים ומנוסים ויכולים לתת מענה הולם לבעיה שהצגת

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות