זריקת אבסטין

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

25/07/2009 | 20:39 | מאת: עדי

אמא שלי עברה טיפולי ליזר לבצקת בעיינים בגלל הסכרת, לאחר טיפולי הלייזר הומלץ לה בבי"ח סורוקה לעבור טיפולים של זריקת אבסטין לתוך העין. את הטיפול הראשון קיבלה לפני שלושה שבועות, מאז הטיפול היא טוענת שיש לה כמו מסך שחור ונצנוצים שחורים בעין שעברה את הטיפול שמונעים ממנה את הראיה. רצינו לברר אם זה תקין וזו תופעה של הטיפול ואמורה לעבור במשך הזמן (כמו שהזכרתי הטיפול היה לפני שלושה שבועות) או שעלינו לפנות חזרה לבדיקה. תודה.

04/08/2009 | 09:07 | מאת: פרופ' דב וינברגר

התופעה אינה תקינה ועליה לפנות לבדיקה חוזרת בהקדם. בדרך כלל אחרי זריקה הראיה משתפרת

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות