בעיות רשתית עקב מיאופיה גבוהה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

07/07/2009 | 13:28 | מאת: מקסים

תודה רבה על תשובתך שבכתבת: "סביר מאוד להניח שמדובר אצלך ב CNV מיופי , או לחילופין דימום במרכז הראיה היכול להופיע בקוצר ראיה גבוה ולהיעלם ספונטנית . במידה ואין דלף מCNV אין מקום להזרקה תוך עינית , אין שום דרך למניעה ואין בהכרח התדרדרות " אבל לא הבנתי האם יש לי דלף לפי הנתונים האלה: "צביעת אטרופיה פריפפילרית צביעת שינוי RPE ואטרופיה לא גיאוגרפית פרי מקולרית."

23/07/2009 | 15:39 | מאת: פרופ' דב וינברגר

לפי הממצאים שאתה מתאר אין דלף

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות