טיפות עיניים- לוקלין

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

08/06/2009 | 18:10 | מאת: איתן

שלום רב, לפני כשבועיים היה לי אלרגיה שסימניה היו עין דומעת, נזלת(מים) מרובה הרופא שבדק אותי נתן לי לוקלין. האלרגיה גרמה לי לסינוזיטיס ופוניתי לבית החולים בשל כאבי ראש חזקים וכאבי עיניים שאובחנו כסינוזיטיס. בבדיקה בבית החולים ציין בפני רופא העיניים להפסיק להשתמש לאלתר בטיפות אלו שכן זה יכול לגרום לי לנזק בלתי הפיך בעין. מתחילת השימוש בתרופה אני מרגיש את העין עושה "תיקים" עד כדי כך שהעין נתפסת לי. 1.מדוע רופא העיניים כ"כ "נבהל" ששמע שאני משתמש בטיפות אלו? 2.האם יכול להיות קשר בין שני המקרים? תודה מראש

17/06/2009 | 09:55 | מאת: פרופ' דב וינברגר

אמנם שאלתך אינה בתחום הפורום , הדן במחלות רשתית אבל אכן לא מקובל לתת טיפות לוקלין משום שטיפות אלה גורמות לאלחוש של הקרנית והמטופל יכול שלא לחוש בנזקים הנגרמים.

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות