מחקר חדשני

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

21/06/2008 | 12:43 | מאת: מליה

שלום לכם נודע לי כי נערך מחקר וניסוי חדשני בהחזרת מאור לעוורים ע"י הזרקת וירוס לתא חי ברשתית העין והניסויים שנערכו עד עתה נחלו הצלחה ומאור העיניים חזר לאנשים שהתעוורו . אשמח לדעת ע"כ פרטים , והאם המחקר נערך גם בארץ , תודה מקרב לב

29/06/2008 | 09:12 | מאת: פרופ' דב וינברגר

החידוש הוא בטכנולוגיה ובהצלחה של השיטה, אין עדיין תוצאות, יש שני מחקרים שכללו יחד 6 חולים במחלה מאד נדירה מולדת, ההוכחות הן בבטיחות השיטה בלבד, המחקר אינו מבוצע בארץ,

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות