חורים ברשתית

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

29/03/2009 | 19:13 | מאת: אור

שלום, לפני שנה עשו לי לייזר לטיפול בחרירים ברשתית. לפני מספר ימים גילו לי חורים נוספים ושוב הפנו אותי לליזר. אני מאילת ורציתי לדעת אם אוכל לחזור אחרי הניתוח בטיסה תודה,

31/03/2009 | 12:41 | מאת: פרופ' דב וינברגר

שלום רב , חורים ברשתית מסוג מסויים מטופלים בלייזר משום שעלולים לגרום להיפרדות רשתית. ולכן אם הרופא שאבחן חושב שצריך לטפל אין מניעה לחזור הביתה בטיסה.

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות