בועות סיליקון לאחר ויטרקטומי - עוד שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

20/06/2008 | 18:26 | מאת: אורחת

בהמשך להודעה המקורית (בועות סיליקון לאחר ויטרקטומי מתאריך 2.6.08) עברתי ניתוח להוצאת בועת הסיליקון, כעת (יומיים לאחר הניתוח ו 5 שבועות לאחר הניתוח לתיקון היפרדת הרישתית), הלחץ התוך עיני מוגבר, ככל הנראה עקב הביולון בלשכה. בנוסף, עדיין קיימת ארוזיה מרכזית (TROPHIC ULCER) בקרנית ובצקת, ועכירות בהקף תחתון.. האים מצב זה הפיך?

29/06/2008 | 09:03 | מאת: פרופ' דב וינברגר

המצב הפיך, הארוזיה תעלם ואם אכן יש ביולון בלשכה הוא גם יספג, יש לאזן את הלחץ התוך עייני החלמה מהירה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות