מעכב PCI יתר לחץ דם בסטריה לבבית PCI LAD DUST 70/90

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

17/04/2024 | 07:26 | מאת: שמואל כהן

שלום דקטור גיל 58חולה בNF1 מורכב לפני 3 שנים עברתי צינתור מוח לסגירת מיפרצת ולפני חודשיים עברת שוב טיפול רדיוכירוגיה לרוש בפעם השניה נוזל בחלק בעליון של ארובת העין משמאל עם דחיקה של גלגל העין כעב בעין אופנתי למיספר צילומים יש רק בדיקה אחד פינוח עם עפשר אסבר בבקשה עורקים מוצרים עם AV CORSSINGS מה זה אומר דקטור [לחץ דם שלי לא מעוזן זה נה בין 150.90 ל205.100 מקבל תרופות בבקשה אסבר על פינוח של צילוםפלורסצאין עם חומר ניגוד תודב דקטור

הפלורסאין מתאר שינויים בכלי הדם שמתאימים ליתר לחץ דם עם הצרות בכלי הדם ושינויים של אטרוסקלרוזיס

30/04/2024 | 10:08 | מאת: שמואל כה

תודה פרופסור יש לזה טיפלו או זה זה מסכן את עין?

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות