הבזקים כמו זבובים זורחים

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

27/03/2024 | 13:17 | מאת: חגיתה

עברתי אבלצייה לפני שבוע ומאז הניתוח אני רואה בצידי העיניים הבזקים בצורות ר או עיגול זה אורך כמה דקות ונעלם. האם זה מסוכן? קבעתי לבדוק את הרשתית בעוד שבוע וזה התחיל אחרי צינתור צריבה בלב. מה דעתך?

אם מדובר בתופעה דו עינית זה פחות מתאים לתסמינים מהרשתית במקרים של תסמינים כפי שתארת זה יכול להיות על רקע נוירולוגי או וסקולרי או מיגרנה עינית מציעה להיוועץ עם הקרדיולוג ולשקול אקו לב וכן ברור נוירולוגי

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות