האם שימוש במכשיר NUNA PRO אנטי איגינג מסכן את העיניים?

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

18/03/2024 | 20:41 | מאת: מיכל

שלום רב עברתי לפני כעשור דקומפרסיה דוד צדדית בגלל גרייבס (כולל כריתה מלאה של בלוטת המגן). לאחרונה גם הסרת מוקצלה שנוצרה מהדקומפרסיה סביב עצב הראיה. אני מעוניינת לרכוש מכשיר ביתי של חברת פרמייר. קיבל אישור על בטיחות ויעילות מה FDA 510K ללא שדה מגנטי. טכנולוגית אור אדום גל 633 מנומטר, ואינפרה אדום גל 830 מנומטר. טמפרטורת החום 41 מעלות. שאלתי, האם טכנולוגית אינפרה אדום לפי הנתונים שציינתי עלולה לסכן את העיינים שלי? המכשיר מיועד בעיקר לפנים ולצוואר פרט לאזור בלוטת המגן. האם אם משתמשת במשקפי זה משנה את פני הדברים? תודה

בכל מקרה של שימוש בלייזר יש להשתמש במשקפי מגן אולם בוודאי גם בהוראות המכשיר יש הנחיות בהתאם

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות