AMD קל יבש מעקב במרפאת רשתית?

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

09/03/2024 | 19:23 | מאת: לילי

בת 72 אובחן בבדיקת רופא עיניים AMD קל יבש. האם צריך להבדק במרפאת רשתית? האם כדאי לקבל ויטמינים? תודה. לילי.

אין צורך במעקב מרפאת רשתית אלא במעקב של רופא עיניים מטפל לפחות פעם בחצי שנה עם צילומי OCT מקולרי . במידה וזה אכן נוון בשלבים קלים נטילת ויטמינים לא הוכחה מועילה אלא בניוון יבש בינוני-מתקדם

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות