מהו הטווח הזמן הכי רחוק בין הזרקות אווסטין

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

24/01/2024 | 05:40 | מאת: ל

עקב לחץ דם גבוה נפגע לי סעיף ענף ברשתית והייתה לי בצקת בטיפולי הזרקות אווסטין לעין הגדילו לי את הטווח מ- 10 שבועות ל 12 שבועות , כלומר 3 חודשים נאמר לי שניתן להיגמל מהזרקות באופן סופי לציין שאחרי 2 הזרקות מבצעים בדיקה ... שאלתי: מה הטווח הכי רחוק בין ההזרקות עד לגמילה סופית ? והאם ישנה אפשרות שבבדיקה הקרבה יאמרו לי שסיימתי את ההזרקות.

מגדילים את טווח ההזרקות לא בכדי לגמול מהזרקות אלא בכדי למנוע חזרה של נוזלים. לעיתים אם רואים שבהגדלה של הטווח במספר זריקות לא חוזרים הנוזלים ניתן לנסות לבצע הפסקה בהזרקות וממשיכים מעקב לודא שאכן לא חוזרים הנוזלים

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות