הבזקי אור וצורות בזווית העין

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

12/01/2024 | 09:40 | מאת: שיפי

בוקר טוב לפני שבוע וחצי ביקרתי אצל רופא עיניים מסיבה של כאב בארובת עין שמאל ובבדיקה הכל היה תקין. אתמול בערב התחילו הבזקי אור בעין ימין וצורות בזווית העין. לפי הכתבה נראה שאני סובלת מהיפרדות הרשתית. האם יתכן שבבדיקה הכל היה תקין ושבוע אחרי זה קורה? קבעתי תור לרופא עיניים ליום שני.האם אני צריכה לראות רופא בדחיפות? האם עד הבדיקה של הרופא הדבר שקרה ימנע ממני להתעמל? תודה רבה

צורות בזוית העין פחות מתאימות לתלונות של רשתית ולכן נראה שאפשר להמתין לבדיקה אולם כדאי לבצע אותה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות