קרום על הרשתית בעין אחת

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

24/10/2023 | 10:13 | מאת: ויגן

שלום. רופא הקופה טען שיש לי קרום על הרשתית ושלח לצילום מקולה.מה מראה הצילום שלא ניתן לראות בבדיקת רשתית והאם הפתרון הוא ניתוח בלבד? אני בן 62 וזו עין שמאל

הצילום מאשר את האבחנה ונותן תמונה אוביקטיבית מבנית של מרכז הראיה גם לצורך מעקב . ההחלטה הניתוחית מתבצעת בהתאם לפגיעה בראיה וממצאי הבדיקה והצילום ביחד עם רופא מנתח רשתית והמטופל ביחד.

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות