פגיעה בעין לנער בן 15 מקרן לייזר

דיון מתוך פורום  מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות

27/09/2023 | 23:32 | מאת: רחלי

בן של חברה, נער בן 15 שיחק עם אחיו לפני 4 ימים בלייזר ירוק ופגע לו בעין הנער התלונן לאמא כמה ימים שאינו רואה באותה עין היום רופאת עינים בקופ"ח ראתה שיש דימום ברשתית והפנתה אותם למיון שם בצילומים ראו שיש דימום בשני העינים ואמרו להם להמתין ליום ראשון כמה זה נראה לך חמור ? תודה

קשה לדעת ללא בדיקה וללא צילומים מה מידת החומרה פגיעה מקרן לייזר עשויה להיות גם חמורה ולהוביל לירידה בראיה

מנהל פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות